Exist - Rahsia Pohon Cemara

Ahad, Mac 22, 2009 ·

Versi Mamat suara kecik... baru best ;)

Berkurun lama kurahsiakan
Cintaku padamu
Hanya kerna kau ratu laksana
Di singgahsana

Di tasik ini, di pohon cemara
Yang teguh meninggi
Bagai harapan ku kepadamu
Sekian lama

1
Akan kuserah cinta abadi
Menyerlah sinar malam sepimu
Agar menjadi penawar lukamu
Warna hatimu

Akan kubawa kau mengembara
Menerokai alam asmara
Mengubu kota
Cinta kita

Genggam erat jajiku
Sematkan di dalam hatimu
Moga cinta makin mekar
Mengharumkan hidupmu

( ulang dari 1 )



Penafian : Blog ini TIDAK menyimpan sebarang bentuk musik di laman ini, hanya menyediakan pautan luar ke fail-fail musik yang dihoskan di luar sana.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...
29 September 2009 8:45 PTG  

blog ni baru je aku jumpa, tapi mmmg best le, tangkap lentok punya bro...tingat kenangan masa sek dulu, tapi aku tengah cari lagu lirik dia lebih kurang mcm ni le, DITABIR TIRAI ITU TERLERAI SUDAH, TERSEPIT DAHAN PATAH, DILAYAR TERLENA. nama lagu ngan band dia aku tak ingat le, kl bro tahu tlg anta lagu atau nama lagu ngan band dia kat mail protonicty@yahoo.com

mykupang ;) berkata...
2 Oktober 2009 10:58 PG  

Terima kasih kerana melayari Rock-Leleh. Untuk anda, saya sudah sediakan video lagu Rimba Bebanan nyanyian kumpulan Medicine.

Semoga terhibur...

------
Nota : tak dapat kirim jawapan ke email protonicty@yahoo.com cuba protoncity@yahoo.com pon xlepas...posmen yahoo kata email tu xder dlm list...ahakss

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengunjung

PERHATIAN :

Selamat Datang ke laman Rock-Leleh.

Anda boleh memainkan kebanyakan lagu yang dipaparkan dalam laman Rock-Leleh secara "playlist" dengan menggunakan "Rock-Leleh Playlist Player" di bawah.

Sila "scroll" laman ini sehingga ke bahagian paling bawah.

Terima Kasih dan selamat bernostalgia ;)=

p/s: Sila gunakan Facebook "Like" button utk share lagu2 leleh kesukaan anda dengan rakan2 FB anda.

Komen Terkini...

 

IcyBlue | Copyright © 2009 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh