Febians - Untukmu Sayang

Ahad, Mac 22, 2009 ·

Sape nak tengok Bandi penyanyi Amuk yeah yeahhh... masa muda-muda dulu... hehhee... sayang video ni kurang jelas...tapi ni la yang paling clear dan ori yang aku jumpa kat youtube...layan je laa...hehee..

Keindahan pelangi adalah
Keindahan wajahmu sayang
Yang sering bermain di mata
Hatiku ini

Keharuman bunga kasihku
Hanyalah untukmu sayang
Bagaikan pantai dan lautan
Takkan terpisah

Kasih sayangku ini
Hanyalah untukmu
Kutelah berjanji
Kaulah yang satu
Dalam hatiku ini
Untuk selamanya
Oh sayang
Oh.. Oh..
Untukmu sayang



P/S: untuk versi kurang ori, dari CD karaoke klik sini.

Penafian : Blog ini TIDAK menyimpan sebarang bentuk musik di laman ini, hanya menyediakan pautan luar ke fail-fail musik yang dihoskan di luar sana.

0 comments:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengunjung

PERHATIAN :

Selamat Datang ke laman Rock-Leleh.

Anda boleh memainkan kebanyakan lagu yang dipaparkan dalam laman Rock-Leleh secara "playlist" dengan menggunakan "Rock-Leleh Playlist Player" di bawah.

Sila "scroll" laman ini sehingga ke bahagian paling bawah.

Terima Kasih dan selamat bernostalgia ;)=

p/s: Sila gunakan Facebook "Like" button utk share lagu2 leleh kesukaan anda dengan rakan2 FB anda.

Komen Terkini...

 

IcyBlue | Copyright © 2009 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh